Mikä on SIL?

Sähköinsinöörit - SIL ry on sähkö-, ICT-, elektroniikka-, automaatio-, energia- ja valaistusaloilla työskentelevien sähköalan asiantuntijoiden ja sähköalaa opiskelevien tulevaisuuden osaajien järjestö, joka koostuu henkilö- ja yritysjäsenistä. Sähköinsinöörit - SIL on vuonna 1926 perustettu sähköalan teknistieteellinen asiantuntijayhteistö, joka tukee jäsentensä verkostoitumista. SIL ei ole ammattijärjestö eikä tarjoa työttömyyskassapalveluja.

Sähkö & Tele -lehti

Sähkö & Tele -lehti 3/2024

Sähkö & Tele 3/2024 ilmestyy viikolla 17. Lehden teemana on Valaistus ja taloautomaatio.

Vaikka nyt onkin kevät ja kesä jo kulman takana, niin sisätilojen valaiseminen on aina ajankohtainen asia. Hyvin valaistussa tilassa ihminen tutkitusti jaksaa tehdä töitä ahkerammin ja enemmän kuin huonosti valaistussa tilassa. Valaistukseen kannattaa siis panostaa. Äly on mukana myös nykyajan valaistuksessa. Kaupungitkin menevät kohti älyvalaistusta hurjalla tempolla. 

Vuoden 2024 neljännen lehden aineistopäivä on 22.5. Vuorossa on tabloidilehti. Lehti ilmestyy kesän ollessa kukkeimmillaan eli viikolla 24. Lehden teemana on Uudet älykkäät energiaratkaisut.

Sähkö & Tele -lehden tuoreimmat numerot pääset lukemaan tilaamalla lehden tai liittymällä Sähköinsinöörit - SIL ry:n jäseneksi, jolloin Sähkö & Tele -lehti tulee sinulle jäsenetuna.

Lehtiarkistossa voit lukea näköislehtiä vuosilta 2016–2024.