FINEL ry
FINEL ry on yhdeksän merkittävimmän Suomessa vaikuttavan sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestön muodostama aatteellinen keskusliitto. FINELiin kuuluvissa jäsenjärjestöissä on yhteensä noin 10 000 suomalaista sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan henkilöjäsentä. FINELin jäsenet työskentelevät ja toimivat teollisuuden, kaupan ja muun elinkeinoelämän mitä moininaisimmissa tehtävissä.
 
SESKOlogo
 
SESKO ry on maamme sähkö- ja elektroniikka-alan kansallinen standardisoimisjärjestö. Sääntöjensä mukaan SESKO osallistuu alansa kansainväliseen (IEC) ja eurooppalaiseen (CENELEC) yhteistyöhön maamme edustajana sekä saattaa tämän työn tulokset kansallisiksi SFS-standardeiksi.
 
sahkonumerot
Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liitto ry:n (sstl) ylläpitämä sähkönumerorekisteri käsittää tuotetiedot yli 200 000 sähkötarvikkeesta.
 
amt_hakemistot_logot
AMT Hakemistot Oy tuottaa valituille toimialoille ja kohderyhmille suunnattuja laadukkaita ja tarkasti kohdennettuja Vuosikirjoja ja hakemistoja – painettuna ja Internet-palveluna.
 
AMT kehittää internet-hakupalvelujaan. Osallistu kyselyyn ja vaikuta!

 

SFS

SFSedu-sivuston tarkoituksena on antaa tietoa standardeista sekä standardisoinnista ensisijaisesti opiskelijoille ja opettajille.

 

STEK

Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry on vuonna 1996 toimintansa aloittanut yleishyödyllinen yhdistys. Se toimii sähköturvallisuuden ja siihen läheisesti liittyvien tehtäväalueiden edistämiseksi ja kehittämiseksi Suomessa. Yhdistyksen jäsenistö koostuu valtakunnallisesti toimivista yhdistyksistä, jotka edustavat sähkö- ja elektroniikka-alalla toimivia liikeyrityksiä ja ammattiryhmiä.