Sähkö & Tele Golf kisattiin 18.6.2021 Golf Talman kentällä

Sähköjärjestöjen golfmestaruudesta kisattiin vuoden tauon jälkeen perjantaina 18.6.2021. Kilpailupaikkana oli Golf Talman Master -kenttä. Kilpailumuotona oli perinteen mukaisesti tasoituksellinen pistebogey, joka pelattiin henkilökohtaisena sekä joukkuekilpailuna.

Joukkuekilpailun ikuisesti kiertävänä kiertopalkintona on Juha Sähkö Oy:n lahjoittama Ilja Westin kookas pronssilautanen, josta pelattiin ensimmäisen kerran yrityksen 50-vuotisjuhlakilpailussa vuonna 1995. Joukkuekilpailun kolme parasta paria saivat myös kaulaansa mitalit. Henkilökohtaisen pb-kilpailun kolme parasta palkittiin pokaalein, samoin kuin parhaan scr-tuloksen saavuttanut sekä lähimmäs lippua ja pisin drive -kisan voittajat. Mukana oli tällä kertaa 24 golffaria. Kisa pelattiin paahtavan auringon alla ja kovassa tuulessa. Kenttä nopeat griinit toivat lisähaasteen pelaajille.

Henkilökohtaisen kilpailun voiton vei Markku Nylén 40 pisteen tuloksella, toiseksi tuli Hannu Isoniemi 36 pisteellä ja samaan tulokseen päätyi kolmanneksi tullut Paavo Kainulainen. Joukkuekilpailussa voiton vei Markku Nylénin ja Tommi Ojalan joukkue Veg EagleBirdies 73 pisteellä, toisena oli Olli Anttosen ja Raimo Järvisen Kaapelin Hirmut (65 p) ja kolmantena Pentti Anttilan ja Mauri Liimataisen Elisa (65 p). Parhaana scr-pelaajana palkittiin Markku Nylén. Hänen tuloksensa oli 81 lyöntiä. Erikoiskilpailuista lähimmäs lippua -kisan voitti Tommi Ojala ja pisin drive -kisan Markku Nylén.

Parhaimmat kiitokset kilpailun onnistuneesta läpiviennistä Golf Talman henkilökunnalle, kilpailun osallistujille sekä palkinnot lahjoittaneelle Sähköinsinöörit - SIL ry:lle.

Matti Puurunen

Lähtötunnelmissa ykköstiillä Erkki Tammi, Eero Maijala ja Veijo Keskinen.

Palkintojenjakotilaisuuden jälkeen tyytyväisinä Hannu Isoniemi, Pentti Anttila, Raimo Järvinen, Tommi Ojala, Paavo Kainulainen ja Markku Nylén.