Jyväskylässä tavataan

18.12.2019

Sähkö Valo Tele AV -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 5.-7.2.2020. Sähkömessuina tunnettu ammattilaistapahtuma järjestetään jo 20. kerran. 

Messut on suunnattu erityisesti urakoitsijoille, suunnittelijoille, arkkitehdeille, asentajille sekä alan opiskelijoille. Se on laajuudeltaan ja sisällöltään kansainvälisen tason ammattilaistapahtuma, joka vetää puoleensa niin näytteilleasettajia kuin messuvieraita myös ulkomailta.  

- Sähkömessuilla on pitkät hyviksi koetut perinteet alan ykköstapahtumana, mutta joka kerralla sitä myös uudistetaan, sanoo Jyväskylän Messujen Ilari Tervakangas

Ensi vuonna toteutetaan mm. tulevaisuuden liikenteeseen ja sen ratkaisuihin keskittyvä yhtenäinen näyttelyalue, Future Transportation Forum (FTF). 

Future Transportation Forum on näyttelykonsepti, jota varten rakennetaan yhtenäinen alue valmiine osastoineen ja ohjelmalavoineen osaksi Sähkömessuja.Tapahtuma-alueen kehittäjä Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta kertoo tulevaisuuden liikenteen olleen sähkömessuilla vahvasti läsnä jo vuosia.Näyttelyosastoilla nähdään entistä edistyneempiä latausratkaisuja sekä älykkään sähköverkon sovelluksia, jotka toimivat sähköautoilun ekosysteemin keskiössä.

- Nyt käynnistynyt sähköisen liikenteen ja sähköautojen läpimurto loi tarpeen erityiselle näyttelyalueelle. Sen valmiit osastot tarjoavat mahdollisuuden esittäytyä pienimuotoisesti, mutta näyttävästi. Kyse voi olla yksittäisestä palvelusta tai ratkaisusta tai roolista uutena toimijana sähköisessä liikenteessä, sanoo Mennala.

Mennala korostaa, että näyttelyalue on kiinteä osa Sähkömessuja. Sen tavoite on laajentaa yleisöä kaikkien näytteilleasettajien osastoilla. Kävijäkuntaa täydentävät yhtä hyvin isännöitsijät ja taloyhtiöidenpäättäjät kuin kuntien teknisen toimen ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijatkin. 

- He kaikki tarvitsevat tietoa, ratkaisuja ja palveluja, joita esitellään paitsi näyttelyhalleissa, nyt myös erityisellä Future Transportation Forum -alueella

Messut tarjoaa myös maksuton etäpysäköinti ja sieltä non-stop-bussikuljetuksen suoraan Paviljonkiin. 

Maksuttomaan sisäänpääsyyn oikeuttava ennakkorekisteröinti verkkosivuilla on jo avattu. Ilari Tervakangas kannustaa varaamaan messupäivät kalenterista ja ilmoittautumaan samoin tein, sillä helmikuun alku on yllättävän lähellä. 


Kuva: Jyväskylän Messut Oy