Abloy ja Heureka yhteistyössä tulevaisuuden puolesta

Abloy ja Heureka yhteistyössä tulevaisuuden puolesta

1.3.2024

Abloy ja tiedekeskus Heureka yhdistävät voimansa vastuullisemman huomisen puolesta. Maaliskuussa Heurekassa voi jättää oman tulevaisuudenlupauksensa aikakapseliin, joka avataan sadan vuoden kuluttua. Kouluryhmille ja muulle yleisölle järjestettävän tapahtumaviikon aikana kannustetaan kaikkia yhdessä pohtimaan, mitä voimme tehdä kestävämmän tulevaisuuden eteen. Samalla tutustutaan lukkojen toimintaperiaatteeseen rakentamalla työpajassa oma koodilukkorasia, johon lupauksensa voi tallentaa.

Tapahtuman pääpisteenä on Heurekassa sijaitseva aikakapseli, johon kaikenikäiset voivat jättää aikavälillä 4.-29.3.2024 tulevaisuudenlupauksiaan sadan vuoden päähän. Lupauksia voi jättää myös Abloyn verkkosivuille. Aikakapseli suljetaan maaliskuun lopussa, ja se avataan vasta sadan vuoden kuluttua. 

Abloyn vastuullisuusvisio on luoda enemmän luottamusta maailmaan tekemällä siitä turvallisempi ja helpompi paikka elää. Kestävä kehitys on olennainen osa Abloyn työtä aina tuotekehityksestä tuotantoon ja koko liiketoimintaan. Neljä pääaluettamme – innovointi, omat toiminnot, toimitusketjun hallinta ja ihmiset – luovat perustan kestävälle tulevaisuudelle.