Anna Borg Vattenfallin uudeksi toimitus- ja konsernijohtajaksi

21.9.2020

Anna Borg on nimitetty Vattenfallin uudeksi toimitus- ja konsernijohtajaksi. Hän on työskennellyt Vattenfallin CFO:n tehtävässä vuodesta 2017, ja hänellä on usean vuoden kokemus energiasektorilta.

Borg on toiminut Vattenfallilla muun muassa Senior Vice President -tehtävässä Markets-liiketoiminta-alueella, johtanut Pohjolan myyntiä ja Ruotsin lämpöliiketoimintaa sekä Euroopan B2C-liiketoimintaa. Hän on toiminut myös Klarnalla tehtävänimikkeenään Senior Vice President Nordics.

- Anna Borgilla on kattavaa ja syvällistä kokemusta, minkä ansiosta hän sopii erittäin hyvin Vattenfallin toimitusjohtajaksi. Hän on ollut mukana luomassa yhtiön uutta strategista suuntaa ja on oikea henkilö jatkamaan sen toteuttamista. Anna on hyvä johtaja, joka tuntee Vattenfallin ja energia-alan monien vuosien ajalta työntekijänä, johtajana ja johtoryhmän jäsenenä, kertoo Vattenfallin hallituksen puheenjohtaja Lars G Nordström.

Anna Borg on syntynyt 1971, ja hän seuraa tehtävässä Magnus Hallia, joka ilmoitti erostaan 21. heinäkuuta. Anna Borg ottaa uuden asemansa vastaan 1. marraskuuta.