Caverion aloittaa tärkeän tie- ja tunneliprojektin Itävallassa

4.12.2020

Rakennusurakoitsija ASFINAG on valinnut Caverionin modernisoimaan eteläisen S1-moottoritien Wienin alueella, välillä Vösendorf–Schwechat.

Projekti kattaa sähköistyksen modernisoinnin tunneleihin, pisimpinä Vösendorf (880 m) ja Rannesdorf (1 880 m) ja lukuisia muita tunneleita (Hennersdorf, Rustenfeld, Schwechat), alikäytäviin ja 12 pumppuasemaan. Lisäksi Caverion toteuttaa tunnelien etävalvontajärjestelmän modernisoinnin.

- Caverionilla on vankkaa osaamista tunneliprojekteissa ja tunneleihin liittyvissä palveluissa, kuten etävalvonnassa ja teknisessä huollossa ja kunnossapidossa. Strategisesti tärkeä ja vilkasliikenteinen tieväylä tekee tästä projektista haastavan - noin 70 000 moottoriajoneuvoa kulkee tiellä päivittäin. Työtä voidaan edistää vain öisin, kun kaistoja on suljettu. Tekninen ja laadukas osaamisemme ja tulosten saavuttaminen aikataulussa tulee todistetuksi tässä projektissa, kuten aikaisemmissakin tunneliprojekteissamme, sanoo Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Helmikuussa 2021 alkava projekti kestää vuoden 2022 loppuun. Caverionille ASFINAG (Autobahnen- und Schnellstraßen-Finanzierungs-Aktiengesellschaft) kuuluu julkisen sektorin asiakassegmenttiin.