DNA ja Netflix iskevät hynttyyt yhteen

18.11.2020

Tietoliikennekonserni DNA aloittaa maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen yhteistyön suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. DNA alkaa ensimmäisenä operaattorina maailmassa myydä kodin laajakaistayhteyttä ja Netflix Perhe -tuotetta yhdellä tilauksella ja yhdellä laskulla.

DNA:n laajakaistayhteyden saa jatkossa yhdellä ja samalla tilauksella Netflixin neljän laitteen 4K-sisältöisen perhetilauksen kanssa. Järjestely on Netflixille ensimmäinen laatuaan maailmanlaajuisesti: striimausjätti ei ole aiemmin paketoinut perhetilausta yhteen minkään operaattorin laajakaistan kanssa.

DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtajan Pekka Väisäsen mukaan tuotteistuksen eteen on tehty työtä tämän vuoden alusta lähtien. Sen tavoitteena on parantaa käyttäjäkokemusta tarjoamalla laadukkaita sisältöjä nopean laajakaistan päällä.

- Digimaailma on sirpaloitumassa, kun palvelut hajaantuvat eri suoratoistopalveluihin. Ihmiset kuitenkin toivovat viihteen kuluttamiselta ennen kaikkea helppoutta. Tekemämme tutkimuksen* mukaan kolme neljästä suomalaisesta haluaa katsoa tv-sisältöjä niiden esitysajasta riippumatta ja lähes yhtä moni pitää tärkeänä, että kaikki itselle tärkeät sisällöt löytyvät helposti samasta paikasta. Siksi suosimme avoimia ekosysteemejä, joissa yhdistyvät laatu ja nopeus käyttäjäystävällisessä muodossa. Netflix on Suomen ylivoimaisesti suosituin maksullinen suoratoistopalvelu, ja palvelua voi käyttää DNA Hubilla, Väisänen taustoittaa yhteistyön perusteita.