DNA toimittaa Stockmannille uuden sukupolven tietoliikenne- ja tietoturvapalvelut

DNA toimittaa Stockmannille uuden sukupolven tietoliikenne- ja tietoturvapalvelut

19.6.2024

Stockmann on valinnut DNA:n kumppanikseen yhtiön uudistaessa tietoliikenneinfrastruktuuriaan. Yhteistyön myötä Stockmann ottaa käyttöönsä DNA:n tietoturvallisen ohjelmisto-ohjatun verkkoratkaisun.

Jatkuvasti muuttuvat tietoturvavaatimukset ja pilveistyminen asettavat yrityksille haasteen varmistaa liiketoimintansa jatkuvuus ja toimintavarmuus dynaamisessa toimintaympäristössä. Tietoliikenneverkko- ja tietoturvapalvelujen kokonaisratkaisu mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin. DNA:n ja Stockmannin yhteistyösopimus pitää sisällään tietoturvallisen kokonaisratkaisun, joka mahdollistaa kaiken verkkotoiminnan tavarataloissa aina maksupäätteistä langattomaan vierailijaverkkoon asti.

DNA valikoitui Stockmannin laajan infrastruktuuriuudistuksen toimittajaksi vahvalla vähittäiskaupan ratkaisujen toimittajataustallaan, vakuuttavilla asiantuntijapalveluillaan sekä ohjelmistopohjaisten verkkojen kansainvälistäkin tunnustusta saavuttaneella huippuosaamisellaan. Nykyaikaiset tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisut vahvistavat Stockmannin liiketoiminnan turvallisuutta, näkyvyyttä ja ohjattavuutta entisestään. Sopimus koskee Lindex Group Oyj:n omistamia Stockmannin tavarataloja ja verkkokauppaa Suomessa sekä Baltiassa.

- Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, jossa modernit, jatkuvasti saatavilla olevat ja luotettavat ratkaisut ovat edellytys menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Uudistamme yhdessä DNA:n kanssa tietoliikenneinfrastruktuuriamme ja panostamme entistäkin voimakkaammin tietoturvaan. Valitsimme DNA:n, sillä yhtiö pystyy tarjoamaan meille maantieteellisesti kattavan, tulevaisuudenkestävän ja turvallisen verkkokokonaisuuden palveluna. Vahva asiantuntijapalveluiden tuki on meille tärkeää, sanoo Stockmannin CITO Janne Holli.