eCraft rekrytoi 10–15 uutta IT-alan ammattilaista pilvipalveluihin

12.8.2021

Yrityksien liiketoiminnan digitalisoimiseen erikoistunut suomalainen eCraft rekrytoi 10–15 uutta IT-alan ammattilaista ja kouluttaa heidät pilvipalvelujen asiantuntijoiksi MasterClass-koulutusohjelmansa kautta. Nyt käynnissä olevan rekrytoinnin tavoitteena on löytää kokeneita IT-alan ammattilaisia, jotka haluavat päivittää osaamistaan alueella, joka kasvaa nopeasti yritysten siirtäessä toimintojaan perinteisistä konesaleista pilvipalveluiden piiriin. Koulutusohjelma toteutetaan yhdessä Microsoftin kanssa ja se keskittyy erityisesti Azuren dataratkaisujen hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

Nyt käynnistyvä MasterClass-koulutusohjelma on suunnattu IT-alalla jo pidempään työskennelleille. Osallistujien ensimmäiset kuukaudet kuluvat tiiviisti uusimpiin pilvi- ja datateknologioihin liittyvissä koulutuksissa, jotka järjestetään yhteistyössä Microsoftin kanssa.

Osallistujat palkataan suoraan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, jossa on tavanomainen kuuden kuukauden koeaika. Asiakasprojekteihin heidät kiinnitetään vasta koulutusohjelman loppupuolella, jotta opiskeluun on hyvin aikaa. Tuleva työrooli voi olla esimerkiksi liiketoimintatiedon hyödyntämiseen erikoistuneen asiantuntijan, arkkitehdin tai konsultin työ eCraftilla.