Empower ja Visuon käynnistävät yhteistyön

25.10.2019

Empower ja 360° visuaalisten työkalujen toimittaja Visuon ovat aloittaneet yhteistyön, jossa teollisuudelle älykästä kunnossapitoa ja ylläpidon analytiikkapalveluita tarjoava Empower hyödyntää Visuonin 360° VR-teknologiaan pohjautuvaa alustaa Em360° toimitilojen mallinnus- ja etähallintaratkaisussa Suomessa.

- Meille Visuon tarjoaa vallankumouksellisen ja poikkeuksellisen alustan visualisoida tekniset tilat ja mahdollistaa siten ketterän kehittämisen Em360°-tuotteellemme, joka on yksi keskeisimmistä elementeistä digitaalisissa ratkaisuissamme. Tavoitteenamme on kehittää tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä työskentelytapoja ja Em360° on kaikkea tätä, koska se säästää rahaa, helpottaa suunnittelua ja parantaa tilojen elinkaaren hallintaa, sanoo Empowerin liiketoimintajohtaja Kimmo Saarela.

Visuonin tuottaman alustan avulla Em360° tarjoaa optimaalisen käyttäjäkokemuksen ilman tarvetta erillisille VR-laseille tai ylimääräisille kolmannen osapuolen ohjelmistoille, joissa voi piillä tietoturvariski. Lisäksi alustan intuitiivinen käyttöliittymä varmistaa, että informaation päivittäminen itse toimitilamallinnukseen on vaivatonta ja voidaan tehdä jo valmiiksi kenttähenkilöstöllä olemassa olevien mobiililaitteiden avulla.

Em360° hyödynnetään esimerkiksi Empowerin tietoliikenne- ja energia-alan asiakkailla käytössä olevissa digitaalisissa ratkaisuissa. Asiakashyötynä on saavutettu sekä tehokkaammat ja ympäristöystävällisemmät toimintatavat ja ajantasaisen dokumentoinnin saatavuus.