Energia 2020 -tapahtuma siirtyy syksylle 2022

25.8.2020

Energia-alan suurtapahtuma Energiamessut järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2022 Tampereella. Syy ajankohdan siirtoon on tapahtuma-alan jatkuvasti muuttuva tilanne, joka on vaikuttanut monien tapahtumien toteuttamissuunnitelmiin. Energiamessujen järjestäjä on Expomark Oy.

”Haluamme varmistaa laadukkaan ja kansainvälisen energiatapahtuman kaikille osallistujille. Siirtopäätös syntyi hyvässä yhteistyössä näytteilleasettajien kanssa ja edelliskerran kävijöille tekemämme kyselyn perusteella. Nykyinen matkustustilanne rajoittaa sekä kotimaisten että kansainvälisten kävijöiden vierailua tapahtumassa”, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Tapahtuman tarkka ajankohta vahvistuu myöhemmin. Näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan.

Energiamessut on Suomen suurin energia-alan tapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma on suunnattu energian tuotannon ammattilaisille, energiayhtiöiden ja -teollisuuden edustajille, valmistavalle teollisuudelle sekä isojen julkis- ja teollisuuskiinteistöjen energiaratkaisuista päättäville. Energiamessut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018.

Energiamessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syksyllä 2022.