Ework Group vahvistaa kotimaista valokuituverkkoa

25.8.2023

Ework Group on allekirjoittanut puitesopimuksen GlobalConnectin kanssa Suomessa tukeakseen investointeja kotimaan valokuituverkon laajentamisessa. Ework Group on tehnyt yhteistyötä GlobalConnectin kanssa vuodesta 2018 lähtien palvellen Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoita luotettavana Managed Services Provider (MSP) -kumppanina.

Onnistuneen kumppanuuden johdosta Ework Group on nyt saanut tehtäväkseen laajentaa yhteistyötä myös Suomeen.

MSP-kumppanina Ework Group toimii GlobalConnectin erillisenä hankintayksikkönä huolehtien sen ulkoisen työvoiman ja osaamisen hankintaprosessista kokonaan tai osittain. Ework Group varmistaa asiakkaalleen, että toiminta on yhtenäistä, kustannukset läpinäkyviä ja konsulttiverkoston johtaminen sekä sen toiminta tehokasta.

Suomi, joka on historiallisesti ollut riippuvainen mobiiliverkoista, investoi nyt kuituinfrastruktuuriinsa. Pohjoismaiden suurimman kuituverkon tarjoaja GlobalConnect laajentaa läsnäoloaan Suomen markkinoille ja aikoo investoida puoli miljardia euroa lähivuosina. Tämä on osoitus heidän sitoutumisestaan tarjota huippuluokan teknologiaa ja tietoliikennettä asiakkailleen Suomessa.