Finnair avaa teknologiakeskuksen Malagaan

10.12.2021

Finnair avaa yhdessä ohjelmistokehityskumppaninsa Wunderdogin kanssa teknologiakeskuksen Espanjan Málagaan vuonna 2022. Yritysten yhteinen tavoite on luoda tiukasti Finnairin digitiimiin integroitu kehitystiimi rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia palveluja Finnairille. 

- Digitaaliset palvelut ovat tärkeä osa modernin laatulentoyhtiön tarjontaa ja ne muodostavat olennaisen osan Finnairin asiakaskokemuksesta, sanoo Finnairin digiratkaisujen kehityksestä vastaava Seppo Pöyhönen.

Ohjelmistokehittäjät palkataan Wunderdogin palvelukseen, mutta he työskentelevät tiiviinä osana Finnairin omaa kehitystiimiä, rakentaen digitaalisia ratkaisuja Finnairille. Rekrytointi alkaa vuoden 2021 lopulla, ja teknologiakeskuksen toiminta alkaa vuoden 2022 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Malaga on nopeasti kasvamassa yhdeksi Espanjan suurimmista teknologiakeskittymistä. Kaupunki on tunnettu teknologiayhteisöstään, joka yhdistää globaalit IT-yritykset, startupit ja yliopistot korkealuokkaiseen kansainväliseen osaamiseen.