FinnSec 2023 ja Turvallisuus 2023 järjestetään lokakuussa

FinnSec 2023 ja Turvallisuus 2023 järjestetään lokakuussa

5.5.2023

Turvallisuusalan tärkein tapahtumakokonaisuus järjestetään 11.–12.10.23 ensimmäistä kertaa yhteisvoimin ja se tarjoaa yritysten ja taloyhtiöiden turvallisuudesta vastaaville henkilöille mahdollisuuden tutustua samalla käynnillä asioihin niin yritysten, kiinteistöjen kuin asumisen sekä paloturvallisuuden näkökulmasta.

FinnSecissä voi tutustua turvallisuusteknologian palveluihin ja kuulla puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista huippuammattilaisten esittelemänä. Turvallisuus-tapahtuman puolella esitellään palo- ja pelastustoimesta vastaaville kävijöille ratkaisuja ja tuotteita sekä laajasti ohjelmasisältöä.

FinnSec 2023 on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja -palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljännentoista kerran Helsingin Messukeskuksessa.  Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon sekä yritysten turvallisuudesta päättävät asiantuntijat tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja verkostoitumaan. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta.

Molemmissa tapahtumissa on yhtenä alateemana Tulevaisuuden työnantaja, joka avaa urapolkuja opiskelijoille ja alanvaihtajille.