Helvar juhlii satavuotista taivaltaan

3.3.2021

Helvar täyttää tänä vuonna sata vuotta. Yrityksen katse on suunnattu vahvasti tulevaisuuteen: minne päästään matkalla kohti älykkäitä, valaistuja tiloja – Brighter Spaces.

Juhlavuosi on hyvä tilaisuus muistella Helvarin juuria suomalaisena perheyrityksenä, mutta erityisesti keskittyä tulevaan ja seuraavaan sataan vuoteen. Satavuotias Helvar on menestyvä, kasvava ja kansainvälinen yritys, joka muuttaa arkiset tilat aidosti älykkäiksi tilaratkaisuiksi.

- Satavuotisen matkamme aikana olemme tarjonneet – ja tarjoamme jatkossakin – tuhansille asiakkaille ympäri maailmaa hyvinvointia tukevia tuotteita ja ratkaisuja. Helvarin uraauurtavat valonohjausratkaisut ja valaisinkomponentit kestävät aikaa, ja kokemusta on kertynyt vuosikymmenien ajalta. Yrityksenä Helvar on uudistuva, innovatiivinen ja muuntautumiskykyinen – näitä samoja ominaisuuksia löytyy myös Helvarin menestystarinoista ja niiden taustalla vaikuttavista ihmisistä. Ainutlaatuiseksi meidät tekee ihmiskeskeinen asenteemme. Enkä tarkoita vain omia työntekijöitämme, vaan intohimoista työtämme hyvinvointia tukevien ratkaisujen parissa, sanoo Helvarin toimitusjohtaja Adel Hattab.