Hiihtotähti Perttu Hyvärinen ja Voimatel yhteistyöhön

Hiihtotähti Perttu Hyvärinen ja Voimatel yhteistyöhön

9.10.2023

Voimatel Oy on solminut yhteistyösopimuksen maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärisen kanssa. Jännityksen hikikarpaloita aiheuttaneen videoprojektin parissa startanneessa yhteistyössä liikutaan korkealla ja kovaa, ja pitkälle suuntaavia näkymiä on luvassa jatkossakin.

Maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärinen kiipesi 90 metriä korkeaan mobiilimastoon.

- Haluamme tukea korkealle tähtäävää huippu-urheilijaa, joka sopii yhtiön arvomaailmaan ja tukee tavoitettamme löytää toimialalle sopivia, motivoituneita tekijöitä. Perttu on valovoimainen urheilija, jolla on tinkimätön asenne ja halu toimia luonnonläheisissä oloissa, kertoo Voimatelin toimitusjohtaja Mikko Heinonen. Perttu Hyväriselle Voimatelin 90 metriseen mobiilimastoon kiipeäminen oli superhieno kokemus, jollaisia vain harva pääsee todellisuudessa kokemaan.

Valtakunnallisesti toimiva Voimatel tarjoaa työtä asentajasta asiantuntijatehtäviin. Ydintehtävänä Voimatelilla on mahdollistaa luotettavat tieto- ja sähköverkot, jotka mahdollistavat vapauden elää ja toimia kaikkialla. Tietoyhteiskunnan haasteisiin vastataan ympäristöä kunnioittaen ja kestäviä yhteyksiä rakentaen. Toimipisteitä on noin kolmekymmentä, ja useissa tehtävissä pääsee jalkautumaan luontoon monenlaisiin ympäristöihin ja maastoihin. Voimatelilla haetaan jatkuvasti lisää ammattilaisia erilaisiin avoimena oleviin tehtäviin.

Perttu Hyvärinen kiipeää Voimatelin mobiilimastoon.