Insta Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

31.5.2023

Teknologiakonserni Insta Groupin toimitusjohtaja vaihtuu elokuussa 2023, kun Instan väliaikainen toimitusjohtaja ja perheyhtiön omistajiin kuuluva Niklas Mattsson siirtyy takaisin hallituksen varapuheenjohtajaksi. Yhtiön hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Kolunsaran. Hän aloittaa vahvasta turvallisuus- ja teollisuusosaamisesta tunnetun teknologiakonsernin toimitusjohtajana elokuun alussa.

Tapio Kolunsarka on viimeksi toiminut Evac Groupin toimitusjohtajana. Hänellä on monipuolinen tausta eri toimialoilta, kokemusta vaativista teollisuuden kansainvälisistä liiketoimintajohdon tehtävistä sekä näyttöjä tuloksellisesta ihmisjohtamisesta, joka perustuu avoimuuteen, selkeyteen ja määrätietoisuuteen. Evac Groupin lisäksi Kolunsarka on toiminut muun muassa Ramirentin toimitusjohtajana ja UPM Raflatacin vetäjänä.

Muutoksen yhteydessä Instan väliaikainen toimitusjohtaja Niklas Mattsson palaa hallituksen varapuheenjohtajaksi. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Markus Mattsson. Myynnistä ja asiakkuuksista vastannut varatoimitusjohtaja Jari Mielonen siirtyy Insta-konsernin ulkopuolelle.