Jyväskylän Sähkömessut siirtyvät lokakuulle

10.12.2021

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av 2022 -messut siirretään helmikuulta lokakuulle. Tapahtuman uusi ajankohta on 5.-7.10.2022.

Päätös siirtämisestä on tehty yhdessä messujen neuvottelukunnan kanssa. Valtakunnallisten etätyösuositusten mukaan vaikuttaa todennäköiseltä, etteivät keskeiset yritykset pysty normaalivuosien tapaan lähettämään messuosastoille henkilökuntaansa eivätkä järjestämään messuvieraiden kuljetuksia tapahtumaan.

”Kannamme huolta myös messuperinteen jatkumisesta. Sähkö Valo Tele Av on koko toimialalle kaupallisesti tärkeä ja joka toinen vuosi odotettu sosiaalinen tapahtuma. Jos tapahtuma toteutuisi nyt helmikuussa pienemmässä mittakaavassa, se vaikuttaisi tapahtuman houkuttelevuuteen myös seuraavilla kerroilla", kertoo Sähköteknisen Kaupan Liiton STK ry:n toimitusjohtaja Sallamaari Muhonen.

Jyväskylän Messut Oy:n ja neuvottelukunnan yhteinen näkemys on, että parhaiten tapahtuman onnistumisen eri osapuolten kannalta varmistaa se, että messut järjestetään täydellä voimalla ja ilman yritysten tai vierailijaryhmien poisjäämistä.

Tämä siitäkin huolimatta, että Jyväskylän Messut Oy panostaa tapahtumissaan ennakoivasti turvallisuuteen. Koronapassin käyttö, tehostettu hygienia, erinomainen ilmanvaihto, tilavat käytävät ja väljät tilat antavat erinomaiset lähtökohdat turvalliseen tapahtumajärjestämiseen.

”Messujen neuvottelukunta ja yhteistyökumppanit jatkavat samanlaisena lokakuulle 2022. Saadun lisäajan käytämme tapahtuman kehittämiseen ja lokakuussa Sähkömessut palaavat vahvempana kuin koskaan", toteaa Sähkö Valo Tele Av -messujen neuvottelukunnan puheenjohtaja Markku Varsila.