Jyväskylän Sähkömessut siirtyvät sittenkin helmikuulta syyskuuhun

11.1.2022

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av 2022 -messut siirrettiin alun perin helmikuulta lokakuulle, mutta nyt tapahtuman uudeksi ajankohdaksi on vahvistunut syyskuu, 7.-9.9.2022.

Päätös siirtämisestä tehtiin sen jälkeen, kun Frankfurtin messut ilmoitti siirtävänsä Light + Building -messutapahtuman pidettäväksi lokakuulle osittain päällekkäisillä päivämäärillä, 2.-6.10.2022.

- Suuri osa isoista näytteilleasettajayrityksistämme on mukana Frankfurtin messuilla, joten Sähkömessujen siirtäminen on välttämätöntä, kertoo Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Ilari Tervakangas.

- Otamme aina päätöksissä huomioon alan kansainvälisen tapahtumakalenterin, ja tämä ei ollut joulukuussa vielä tiedossa. Paljon isoja tapahtumia joudutaan nyt kuitenkin siirtämään, joten on luonnollista, että välillä tulee päällekkäisyyksiä.

Jyväskylän Messut Oy:n ja neuvottelukunnan yhteinen näkemys on, että parhaiten tapahtuman onnistumisen eri osapuolten kannalta varmistaa se, että messut järjestetään täydellä voimalla ja ilman yritysten tai vierailijaryhmien poisjäämistä. Sähkö Valo Tele Av on koko toimialalle kaupallisesti tärkeä ja joka toinen vuosi odotettu sosiaalinen tapahtuma.