Kempower aloittaa yhteistyön Gilbarco Veeder-Rootin kanssa

8.10.2021

Sähköajoneuvojen latausratkaisujen tekijä Kempower aloittaa yhteistyön Gilbarco Veeder-Rootin kanssa (GVR). GVR on maailman johtava polttoainejakelu-, myymälä- ja teknologiaratkaisujen tarjoaja. GVR tarjoaa Kempowerin teknologiaa osana EVerse -latausratkaisuja, sisältäen laitteiden ja ohjelmiston asennuksen, ylläpidon ja huollon.

Kempower aloittaa yhteistyön Gilbarco Veeder-Rootin kanssa (GVR). GVR on maailman johtava polttoainejakelu-, myymälä- ja teknologiaratkaisujen tarjoaja. (Kuva: Kempower)

 

Kempowerin DC-pikalatausratkaisut on suunniteltu skaalautuviksi sitä mukaa kun sähköautojen määrä kasvaa. Yrityksen teknologia soveltuu kaikille ajoneuvoille: sähköautojen lisäksi myös sähköbusseille, sähköisille työkoneille, hyötyajoneuvoille ja vesiliikenteeseen.

GVR:llä on pitkä historia ja vahva kokemus kansainvälisestä polttoainejakelu- ja päivittäistavarakaupasta, sekä näihin liittyvästä teknologiasta. Yhtiöllä on myös ainutlaatuinen näkymä liikkumista muuttaviin trendeihin ja kulutustottumuksiin. GVR onkin keskittynyt kehittämään asiakaskokemusta ja operaattoreiden tuottavuutta integroimalla pikalatausinfraa polttoainejakelujärjestelmään.