Kempower laittoi kyberturvallisuutensa testiin

13.9.2023

Kempower järjesti syyskuussa ensimmäisen Hack Day -tapahtumansa pääkonttorillaan Lahdessa. Tapahtuman tarkoituksena oli laittaa Kempowerin latausratkaisujen ja -ohjelmiston kyberturvallisuus testiin ja hyödyntää löydöksiä yhtiön asiakkaiden tietoturvan ja -suojan parantamiseksi entisestään.

Kempower tulee hyödyntämään tapahtuman tuloksia parantaakseen sen tarjoamien latausohjelmistojen ja -laitteiden kyberturvallisuutta entisestään.

Kempower kutsui Hack Dayhin yli 30 eettistä valkohattuhakkeria testaamaan ratkaisujensa kyberturvallisuutta ja niihin kohdistuvia potentiaalisia uhkia. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä LähiTapiolan, Cloud2:n, Amazon Web Servicesin ja digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö Goforen kanssa. Testaus kohdistui muun muassa pilvipohjaiseen latauksenhallintajärjestelmään Kempower ChargEyeen, joka on suunniteltu parantamaan asiakaskokemusta mahdollistamalla latausaseman tehokkaamman etäohjauksen ja -analyysin.

Hack Dayn tulokset osoittivat mahdollisia alueita, joilla Kempowerin tietoturvaa voidaan parantaa edelleen. Yhtiö on nyt ottanut käyttöön ohjelmistossaan eettisten hakkereiden antamat suositukset ja päivittänyt kehityssuunnitelmaansa taatakseen asiakkailleen korkeimman mahdollisen kyberturvallisuuden ja tietoturvan tason.