Kempower lanseeraa pikalatausratkaisut Pohjois-Amerikassa

4.3.2022

Sähköautojen pikalatausteknologian valmistaja Kempower on lanseerannut Kempower C- ja S-Series -tuotevalikoimansa Pohjois-Amerikassa. Laajentuminen Pohjois-Amerikkaan on merkittävä virstanpylväs Kempowerin kasvustrategiassa. Aluksi yhtiö toimii Pohjois-Amerikassa globaalien ja paikallisten kumppaneidensa kautta.

Pohjois-Amerikan on kiireisesti laajennettava sen sähköautojen pikalatausasemien verkostoa vähentääkseen sen liikenteen päästöjä taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Yhdysvalloissa on tällä hetkellä noin 43 000 julkista sähköautojen latausasemaa ja noin 120 000 latausporttia, joista suurin osa on AC-latauslaitteita (taso 2), jotka eivät tue DC-pikalatausta (taso 3). Pohjois-Amerikassa latausverkoston laajennussuunnitelmat ovat kuitenkin jo etenemässä; Yhdysvaltain suurin julkinen pikalatausverkosto Electrify America suunnittelee tuplaavansa sen pikalatausasemien määrän Yhdysvalloissa ja Kanadassa vuoden 2025 loppuun mennessä.

Kempower tarjoaa aluksi Pohjois-Amerikkaan Kempower C- ja S-Series -pikalatausratkaisuja, joille se on saanut nyt markkinoiden vaatiman UL- ja CSA-standardien mukaisen sertifioinnin. Sertifioinnin on myöntänyt Intertek Group (ETL-merkki). Yhtiön laturit auttavat vastaamaan sähköisten henkilöautojen, hyötyajoneuvojen ja liikuteltavien työkoneiden pikalatausratkaisujen kasvavaan kysyntään. Tuotevalikoima markkinalla tulee täydentymään myöhemmin Kempower T-Series -liikuteltavalla pikalaturilla.

Kempower S-Series on osa Kempowerin modulaarista latausjärjestelmää, joka soveltuu erityisen hyvin laajojen kalustojen, kuten sähköbussien ja sähköautojen pikalataukseen.