Kempower tuo NACS-standardin tuotevalikoimaansa Pohjois-Amerikassa

Kempower tuo NACS-standardin tuotevalikoimaansa Pohjois-Amerikassa

15.4.2024

Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistava Kempower lisää Pohjois-Amerikan latausstandardin (NACS) mukaisen latausliittimen yhtiön tuotevalikoimaan.

- NACS-liittimen käyttöönotto Pohjois-Amerikan markkinoilla on merkittävä askel kohti yhä vahvempaa ja toimivampaa sähköajoneuvojen latausinfraa, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

Kempower tarjoaa nyt NACS-liittimen osana monipuolista tuotevalikoimaansa tukeakseen eri ajoneuvovalmistajien siirtymistä NACS-latausstandardiin Pohjois-Amerikassa.

NACS-liitin on standardoitu pistoke- ja pistorasiakonfiguraatio, joka on suunniteltu erityisesti Pohjois-Amerikan sähköautojen latausinfralle. Se toimii ajoneuvon ja latausratkaisun rajapinnassa, helpottaen sähkön siirtoa auton akun lataamiseksi.

NACS-liitin on yleensä tietyn muotoinen, kokoinen ja sisältää tietyn konfiguraation, joka on räätälöity vastaamaan Pohjois-Amerikan sähköajoneuvojen ja latausinfran vaatimuksia. NACS -standardia noudattamalla valmistajat voivat kehittää latausasemia ja ajoneuvoja, jotka ovat yhteensopivia NACS-liittimen kanssa, edistäen latauksen saatavuutta.

NACS-liittimen käyttöönoton tavoitteena on tehostaa sähköajoneuvojen latausprosessia luomalla yhtenäinen standardi eri latausverkostoille ja valmistajille.

- NACS-standardoinnin ansiosta sähköautoilijat voivat helposti käyttää latausasemia riippumatta auton merkistä tai tyypistä. Tämä on erinomainen vaihtoehto nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, sanoo Jed Routh, Kempowerin Pohjois-Amerikan tuotetarjoomasta ja markkinoista vastaava johtaja.