Kempower voimakkaasti Eurooppaan

Kempower voimakkaasti Eurooppaan

31.7.2023

Kempower on allekirjoittanut myynti- ja huoltosopimuksen johtavan modernin liikenteen täyden palvelun järjestelmätoimittaja GP JOULE CONNECTin kanssa. Kumppanuus kattaa Kempowerin latausteknologian myynnin, asennuksen, käytön, huollon ja ylläpidon Saksassa, Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa sähköajoneuvoille.

Sopimuksen tavoitteena on kehittää ja tarjota latausratkaisuja kaiken tyyppisille sähköisille ajoneuvoille, kuten yksityisille ja kaupallisille autoille sekä rekoille ja busseille. Kumppanuuden myötä Kempower ja GP JOULE CONNECT voivat tarjota monenlaisia asiakaskohtaisia latausratkaisuja ja edistää liikenteen sähköistymistä.

Kempower toimittaa GP JOULE CONNECTille koko tuotevalikoimansa, joka mahdollistaa turvallisen ja luotettavan operoinnin sekä kokonaiskustannuksien optimoinnin.

Sähköisen liikenteen ja latausratkaisujen täyden palvelun tarjoaja GP JOULE CONNECT vastaa latausasemien ja latausvarikoiden suunnittelusta hyödyntäen osaamistaan ja kokemustaan latausinfrastruktuurin käyttöönotosta sekä arvokasta tietotaitoa liikkuvuuspalveluiden tarjoajana. Yritys myös asentaa, operoi, huoltaa ja ylläpitää latausasemia.