Kiinnostus alaan toi 1500 opiskelijaa sähkömessuille

4.3.2020

Sähköala nähdään tulevaisuuden alana, joka tarjoaa paljon työmahdollisuuksia mielenkiintoisissa yrityksissä. Näin voi päätellä helmikuisten Sähkö Valo Tele AV 2020 -messujen kävijätilastosta, joka kertoo 1500 opiskelijan vierailleen tapahtumassa. 

Alan yrityksille ja järjestöille opiskelijat ovat tärkeä sidosryhmä, joka saa niiltä tapahtumassa erityishuomion. Kuitenkin lähes kolmensadan näytteilleasettajan ja runsaan messuohjelman tapahtuma on mittakaavansa vuoksi haaste kävijälle.

- Halusimme jälleen helpottaa kiinnostavimpien kohteiden löytämistä valmistelemalla yritysten kanssa Opiskelijan Messupolku -reitin, kertoo Sähköteknisen Kaupan Liiton toimitusjohtaja Tarja Hailikari.

Reitti tutustutti yrityksiin, jotka olivat erityisen kiinnostuneita esittelemään toimintaansa ja ratkaisujaan sähköalan opiskelijoille. Reittikarttaan merkityillä osastoilla oli Opiskelijakummi-rintamerkillä varustettuja henkilöitä, joiden kanssa oli mutkatonta ryhtyä juttusille. Osastoilla oli myös tehtäviä, joiden kautta oli helppoa tutustua taloon ja sen tarjontaan.

Nyt jo kolmannen kerran järjestetty Opiskelijoiden messupolku sisälsi tälläkin kertaa kiinnostavimman näyttelyosaston valinnan. Eniten mainintoja sai ABB, kannoillaan Airam ja Onninen.

Lisätiedot:  Toimitusjohtaja Tarja Hailikari, Sähköteknisen Kaupan Liitto (STK), puh. 040 7358673, tarja.hailikari(at)stkliitto.fi