KPY Novapolis houkutteli pääkaupunkiseudulta Kuopioon

22.8.2022

KPY Novapolis CoWorkin toukokuussa julkistama avoin haku viikon etätyöhön KPY Novapoliksen CoWorkiin Kuopioon poiki yli 30 erilaista hakijaa eri puolilta Suomea. Kokeilulla haluttiin saada kokemuksia ja palautetta erityisesti Kuopion ulkopuolelta tulevilta käyttäjiltä ja hyödyntää saatua palautetta CoWorkin kehitystyössä. Nyt Novapoliksella on työskentelemässä kolme kampanjaan valittua henkilöä.

Nyt Novapoliksella on työskentelemässä kolme kampanjaan valittua henkilöä. Mukana on pääkaupunkiseudulla sekä Turussa työskentelevät työelämäprofessori Jorma Turunen, sisällöntuottaja Saara Närä sekä palkka-asiantuntija ja bloggaaja Maria Koskenmaa. Odotukset ovat korkealla niin työpäivien kuin myös kulttuuriin ja vehreään luontoon tutustumisen osalta. 

Osalle etätyöläisistä Kuopio on entuudestaan tuttu – osa oli asunut täällä aiemmin, pohti paluumuuttoa ja halusi tutustua Kuopion tarjoamiin etä- ja hybridityön mahdollisuuksiin. Joillekin Kuopio oli uusi tuttavuus ja erityisesti Novapoliksen CoWorkin tarjoama moderni tapa työskennellä herätti kiinnostusta. Moni kampanjaan hakenut myös kertoi, että tehtävänkuva oli muuttunut niin, että työn tekeminen oli ajasta ja paikasta riippumatonta, jolloin Kuopio koettiin yhdeksi varteenotettavaksi vaihtoehdoksi työskennellä tulevaisuudessa joko koko- tai osa-aikaisesti.

KPY Novapoliksen johtoajatuksena on hyvän työpäiväkokemuksen luominen. Uudessa CoWorkissa halutaan tarjota työskentelylle puitteet, jotka ovat muunneltavissa yksilön ja työnantajan tarpeiden mukaan. Novapoliksessa voi työskennellä päiväpassilla tai jatkuvalla kuukausipassilla. 

Pääkaupunkiseudulla sekä Turussa työskentelevät palkka-asiantuntija ja bloggaaja Maria Kosenmaa, sisällöntuottaja Saara Närä ja työelämäprofessori Jorma Turunen ovat tulleet testaamaan etätötä Kuopioon. (Kuva: KPY Novapolis Oy)