Kyberturvallisuuden tehopäivä verkossa maaliskuussa

17.2.2021

Kyberturvallisuuden erikoistapahtuma Cyber Security Nordic avautuu päivän mittaisena Kick-Start-tapahtumana verkossa 11.3.2021.
Cyber Security Nordic on järjestetty kolmesti aiemmin livetapahtumana ja järjestetään nyt päivän mittaisena kick-start-tapahtumana verkossa.

Cyber Security Nordic Kick-Start tunnistaa ja ratkoo yritysten ja hallinnon digitaalisia haasteita nykyisessä pyörteisessä toimintaympäristössä. Päivän mittainen erikoistapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin. Tavoitteena on luoda yritysten avainhenkilöille vahva kyberosaaminen ja tuottaa sitä kautta kasvua ja turvallisuutta yrityksille ja hallintoon.

Teemaa Kasvua turvallisuudesta tarkastellaan luottamuksen, laadun ja edelläkävijyyden näkökulmasta. Mitkä ovat kyberturvallisuuden parhaat käytännöt juuri nyt ja miten data auttaa minimoimaan riskejä? Mikä on tunnistautumisen tulevaisuus? Miten julkisen hallinnon digiturvaa kehitetään? Entä Suomen kyberturvallisuusstrategia ja valmistautuminen pandemian jälkeiseen uuteen aikaan? Cyber Security Nordic Kick-Start pohtii myös sitä, miten eri lähteistä tulevan datan yhdistely skaalautuvaksi tietovarastoksi mahdollistaa ja yksinkertaistaa päätöksentekoa organisaation eri tasoilla johtajista tuotekehitykseen.

Tapahtumassa esiintyvät mm. tietoturva-asiantuntijat Jussi Ryynänen Accenturesta, Jyrki Tulokas F-Securesta, Juha TschokkinenTony Lintunen ja Ville Päivinen Microsoftilta, Kimmo Vesajoki ja Kalle Salminen Trend Microsta, Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta, kyberturvallisuusjohtaja Rauli Paananen liikenne- ja viestintäministeriöstä ja tietokirjailija Petteri Järvinen.

Ohjelmassa on myös paneelikeskusteluja valmistautumisesta pandemian jälkeiseen aikaan ja julkisen hallinnon digiturvasta. Tapahtuman moderaattoreina toimivat Mika Susi ja yrittäjä, moniosaaja Tomi Kaukinen. Tapahtuman esityskieli on suomi.

Cyber Security Nordic Kick-Start avautuu 11.3.2021 osoitteessa http://www.cybersecuritynordic.com

Liput: hintaan 59 euroa (sis. alv.) Messukeskuksen lippukaupasta: http://shop.messukeskus.com. Lippu tapahtumaan toimitetaan sähköpostitse.