Lue SIL:n tietosuojailmoitus tästä

23.5.2018

Hyvä Sähköinsinööriliiton jäsen!

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) kahden vuoden siirtymäkausi umpeutuu 25.5.2018, ja asetuksen voimaan tulo vaikuttaa samalla Suomenkin lainsäädäntöön. Uuden asetuksen myötä henkilötietosi ovat entistä paremmassa turvassa. Henkilötietosi kuuluvat sinulle, ja meille on tärkeää pitää hyvää huolta niistä. Haluamme, että voit olla varma siitä, että henkilötietosi ovat turvassa luonamme. 

Tietosuojailmoituksen sisältö
Rekisterinpitäjä Sähköinsinööriliitto ry (jäljempänä SIL) vastaa sinusta keräämiensä henkilötietojen käsittelystä. SIL:n toimiston yhteystiedot ovat: osoite Merikasarminkatu 7 J, 00160 Helsinki, puh. 09 668 9850, sähköposti sil@sil.fi. Olethan yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat käyttää tietosuojalainsäädäntöön perustuvia oikeuksiasi. 

SIL noudattaa kaikkien henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa lainsäädäntöä. Yksityisyytesi on meille tärkeä asia ja haluamme, että ymmärrät, kuinka henkilötietojasi käsitellään. Pyydämme sinua siksi tutustumaan Tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme mm:

• Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme ja mitä tarkoituksia varten.
• Milloin ja miten saatamme jakaa henkilötietojasi SIL:n toimintaan liittyviin ja tiedotusta tukeviin toimintoihin.
• Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja mitä tarkoituksia varten.
• Mitä oikeuksia sinulla on, muun muassa kuinka pääset tarkastelemaan henkilötietojasi tai kuinka päivität niitä.

Olemme pyrkineet pitämään tämän Tietosuojailmoituksen mahdollisimman yksinkertaisena, joten tässä kirjeessä on mainittu vain tärkeimmät asiat. Mikäli sinulla on aiheeseen liittyviä lisäkysymyksiä, löydät suurimpaan osaan niistä vastauksen Tietosuojaselosteestamme.

Aurinkoista loppukevättä ja mukavaa alkavaa kesää!

Sähköinsinööriliitto ry
toimisto