M-Files teki jättisopimuksen Norjan tielaitoksen kanssa

22.2.2023

M-Files on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen Norjan tielaitoksen kanssa. Kauppa on maailmanlaajuisesti M-Filesin historian suurin yksittäinen sopimus. Sen kokonaisarvo on yli 11,2 miljoonaa euroa.

M-Files, yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista, lähtee yhteistyöhön Norjan tielaitoksen kanssa. Yhtiö on valinnut M-Filesin dokumenttienhallinta-alustan teknisen dokumentaation käsittelyyn ja hallintaan läpi koko elinkaaren kattaen työprosessien eri vaiheet.

Norjan tielaitoksen kanssa tehty sopimus on ensivaiheessa kolmivuotinen.

Sopimuksen ensimmäisen osion arvo on yli 5,6 miljoonaa euroa (62,3 miljoonaa Norjan kruunua). Lisäksi siihen sisältyy viiden vuoden lisäoptio, jonka arvioitu arvo on yli 5,3 miljoonaa euroa (59 miljoonaa Norjan kruunua).

Sopimuksen myötä Norjan tiehallinto ottaa käyttöön M-Filesin tiedonhallintaratkaisun, minkä avulla organisaatio saa tiekohteiden teknisen dokumentaation laajempaan ja tehokkaampaan käyttöön.

M-Filesin käyttöönoton yhteydessä Norjan tielaitos on määritellyt itselleen kolme keskeistä kehityskohdetta. Tavoitteena on, että M-Files parantaa tielaitoksella sekä tiedonhallintaa että asiakirjojen ja dokumenttien käsittelyä hallinnointivaiheessa. Lisäksi tavoitellaan parempaa tiedonkulkua investointihankkeiden ja hallinnon välillä.

Vasemmalta: Kristin Korsell (Project Manager, NPRA), Bjørn Laksforsmo (Director/ Operations and Maintenance, NPRS), Arve Lien Nielsen (CEO, NettPost), Juha Nurmi (Partner Manager, M-Files Norge) ja Stig-Arne Ryeng (Account Executive, M-Files Norge). (Kuva: Coxit/Skaugrud)