Maailman ensimmäinen tekoäly- ja ääniohjausominaisuuksilla varustettu ompelukone

2.8.2022

Maailman suurimpiin kuluttajaompelukoneiden valmistajiin lukeutuva SVP Worldwide on lanseerannut maailman ensimmäisen tekoäly- ja ääniohjausominaisuuksilla varustetun ompelu- ja kirjontakoneen kotitalouksille. PFAFF® creative icon™ 2-ompelu- ja kirjontakone kehitettiin läheisessä yhteistyössä teknologiapalveluyhtiö Etteplanin kanssa.

Etteplan ja SVP Worldwide, jonka brändejä ovat muun muassa Singer, Husqvarna Viking ja PFAFF, ovat tehneet heinäkuusta 2021 lähtien yhteistyötä, jossa Etteplanin sulautettujen ohjelmistojen asiantuntijat ja SVP Worldwide pyrkivät yhdessä luomaan uraauurtavia uusia tuotteita, ominaisuuksia ja palveluja.

PFAFF® creative icon™ 2-ompelukoneen tekoäly prosessoi tietoa jatkuvasti ja auttaa koneen käyttäjää ompelun aikana. Ääniohjausominaisuudet mahdollistavat toimintojen kosketuksettoman käytön ja avustavat käyttäjää. Lisäksi koneessa on useita muita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten pilvipohjainen kirjontakuvioiden muokkaus, suunnittelupalvelu ja automatisoitu kirjontaopastus.

- Ompelukone sellaisena kuin sen tunnemme, on muuttumassa mekaanisesta koneesta digitaaliseksi laitteeksi. Siihen liittyy sekä haasteita että mahdollisuuksia. Tarvittavan ohjelmisto-osaamisen löytäminen paikallisesti on haastavaa, mutta toisaalta avautuu mahdollisuus tehdä asiat toisin ja tehostaa toimintaa. Yhdessä Etteplanin kanssa saimme järjestettyä käyttöömme osaamisen, joka nopeuttaa prosessia ja mahdollistaa aitojen innovaatioiden tuomisen markkinoille, sanoo SVP Worldwiden tekninen johtaja Fredrik Tumegård.

Kehitysprojekti toteutettiin Etteplanin joustavalla dynaamisella palvelutiimimallilla.