Mikko Kannelsuo SHJ Groupin toimitusjohtajaksi

13.9.2023

Kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin parissa pitkään työskennellyt Mikko Kannelsuo aloittaa oululaisen SHJ Group Oy:n toimitusjohtajana 15.9.2023.

Kannelsuo siirtyy SHJ Groupin palvelukseen oululaisesta tuotantoautomaatioon ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistuneesta JOT Automationista, jossa hän on toiminut myynti- ja markkinointijohtajana. Ennen JOT Automationia Kannelsuo työskenteli myynti- ja markkinointijohtajana oululaisessa hyperspektaalikuvantamiseen erikoistuneessa Specimissä sekä älykkäihin hoivaratkaisuihin erikoistuneessa oululaisessa 9Solutionsissa.

SHJ Group Oy on oululainen, v. 2014 perustettu ohjelmistovetoinen yritys, joka palvelee asiantuntemuksella usealla eri toimialalla toimivia asiakkaitaan nk. viimeisen kilometrin haasteisiin liittyen. SHJ Group tarjoaa laajalle asiakaskunnalleen erilaisia Smartbox-älylokerikkoihin yhdistettyjä ohjelmistoratkaisuja, jotka mahdollistavat mm. toiminnan tehostamista, asiakastyytyväisyyden lisäämistä ja lisämyyntiä.