Minna Kivimäki liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäälliköksi

22.4.2021

Valtioneuvosto nimitti 22.4.2021 oikeustieteen kandidaatti Minna Kivimäen liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäälliköksi.

Kivimäki on työskennellyt pysyvän edustajan sijaisena ja Coreper 1 -edustajana Suomen pysyvässä EU-edustustossa Brysselissä vuodesta 2016 lähtien. Tätä ennen Kivimäki työskenteli liikenne- ja viestintäministeriössä mm. liikennepolitiikan osaston ja palveluosaston osastopäällikkönä sekä liikennepalveluyksikön päällikkönä. 

- On hienoa päästä minulle kovin tuttuun taloon tekemään uudessa roolissa työtä yhteiskunnan toimivuuden ja talouden sekä ihmisten arjen sujuvuuden edistämiseksi. Liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonala on keskeisessä roolissa myös vihreän ja digitaalisen siirtymän ja uudistumisen toteuttamisessa. Tätä haasteellista työtä olen erittäin motivoitunut tekemään, vahvassa yhteistyössä yli hallinnonalojen rajojen, toteaa Kivimäki.

Kivimäki nimitettiin kansliapäällikön virkaan 1.6.2021-31.5.2026 määräajaksi. Virkaa vuodesta 2006 hoitanut Harri Pursiainen ei hakenut jatkoa virkakaudelleen.