Nyt on helpompi hengittää - KuPS ja WellO2 yhteistyöhön

22.3.2023

Suomalainen terveysteknologiayhtiö WellO2 ja Veikkausliigassa pelaava Kuopion palloseura KuPS aloittavat yhteistyön pelaajien terveyden ja suorituskyvyn parantamiseksi uuden hengitystietouden kautta. Kumppanuus tarjoaa seuralle pääsyn huipputeknologisiin hengitysharjoituksiin ja älykkäisiin mittauksiin, joiden avulla pelaajien hengitystoimintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia voidaan optimoida.

WellO2:n kliinisesti testatun hengitysharjoituslaitteen ja juuri julkaistun MyBreath-mittalaitteen avulla urheilijat voivat vahvistaa hengityselimistön lihaksia, mitata päivittäin hengityksensä kuntoa sekä oppia parempia hengitystapoja, mikä voi johtaa parantuneeseen hapenottokykyyn sekä keuhkokapasiteettiin. Tällöin vahvistuu myös kokonaisvaltainen fyysinen kestävyys ja suorituskyky. WellO2:ssa käytettävä vastusteisten hengitysharjoitusten sekä lämpimän höyryn yhdistelmä on myös suunniteltu auttamaan kokonaisvaltaisen palautumisen nopeutumista sekä helpottamaan hengitysoireita ja -infektioita.

Kuvassa Wello2:n markkinointijohtaja Simo Kekäläinen (vas.), KuPSin markkinointipäällikkö Tero Taipale ja Wello2:n asiakaspäällikkö Marko Remes.