Oomi laskee kuluttaja-asiakkaidensa sähkönhinnan 24,90 senttiin

29.12.2022

Sähkönmyyntiyhtiö Oomi pyrkii helpottamaan asiakkaidensa haasteellista tilannetta konkreettisilla toimilla. Oomi laskee kuluttaja-asiakkaidensa sähkönhinnan 24,90 senttiin. Hintamuutos astuu automaattisesti voimaan 1.1.2023 kolmen kuukauden ajaksi merkittävälle osalle Oomin asiakkaista, joilla on tällä hetkellä kalliimpi hinta. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Sähkönmyyntiyhtiö Oomi pyrkii helpottamaan asiakkaidensa haasteellista tilannetta, vaikka sillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Hinnan laskemisen mahdollistaa onnistunut riskien hallinta, asiakkaiden säästötoimenpiteistä johtunut sähkönkulutuksen lasku sekä onnistumiset Oomin aurinko- ja polkupyörä-leasing-liiketoiminnoissa. Päätös tehtiin tällä viikolla, kun kokonaiskuva yhtiön toimintavuodesta oli varmistunut ja saatiin edellytykset ryhtyä toimenpiteisiin. 

- Meillä on aito huoli asiakkaistamme. Halusimme löytää ratkaisun, joka auttaa akuutissa tilanteessa kylmimmän ajanjakson aikana. Meille on tärkeää, että voimme jatkossakin jatkaa vastuullista liiketoimintaa, palvella asiakkaita ja huolehtia palveluiden saatavuudesta. Kaikkien kannalta on myös ensisijaisen tärkeää, että me jatkamme yhdessä sähkönsäästötoimenpiteitä, sanoo Oomin toimitusjohtaja Tuomas Oksanen

Väliaikainen, kiinteä 24,90 sentin hinta per kilowattitunti koskee tammi-maaliskuun kulutusta. Alennettuun hintaan ovat oikeutettuja alueesta riippumatta kaikki Oomin nykyiset asiakkaat, joilla on määräaikainen Kiinteä-sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva Kesto- tai Jatkuva-sopimus. Näiden sopimusasiakkaiden kohdalla hintamuutos tapahtuu automaattisesti. Myös pörssihintaisen Oomi Aktiivisen asiakkaat saavat halutessaan siirtyä ei-määräaikaiselle Kesto-sopimukselle laskettuun hintaan Oomi Online -palvelussa. Alempi hinta koskee asiakkaiden nykyisiä käyttöpaikkoja, joissa on voimassa oleva Oomin sähkösopimus tehtynä 22.12.2022 mennessä.