Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022

3.3.2021

Kesäkuun 2021 alkuun suunniteltu Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022. Tarkat päivämäärät ovat 18.–19.5.2022 ja tapahtumapaikkana säilyy Ouluhalli Oulussa.

Siirtopäätös johtuu pandemiatilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta. Päätös tapahtuman siirtämisestä vuodella eteenpäin tehtiin näytteilleasettajille, yhteistyökumppaneille ja messukävijöille toteutetun kyselyn tulosten pohjalta. 

- Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat toiveikkaita, vaikuttaa pandemia edelleen näytteilleasettajien ja kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua ja osallistua alkukesälle suunniteltuun tapahtumaan. Haluamme kutsua teollisuuden toimijat koolle, kun tapahtumaan on jälleen turvallista osallistua, kiteyttää Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Pohjoinen Teollisuus on nimensä mukaisesti teollisuuden suurtapahtuma, johon osallistui vuonna 2018 yli 4000 kävijää ja noin 350 näytteilleasettajaa. Tapahtuman toteutuksesta vastaa ammattitapahtumiin erikoistunut Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy.