Polar Electro & WellO2 yhdistävät voimansa

Polar Electro & WellO2 yhdistävät voimansa

2.2.2023

Kaksi suomalaista terveys- ja hyvinvointiteknologian edelläkävijää – langattomaan sykkeenmittaukseen liittyvien laitteiden valmistaja Polar Electro ja hengityshyvinvointiin keskittyvä WellO2 Oy – ilmoittivat yhteistyöstä, joka muuttaa tapamme ajatella terveyttä ja hyvinvointia.

Kumppanuudessa yhdistyvät Polarin sykemittauksen ja älykellojen huipputeknologia, joka seuraa kuntoa ja biometriikkaa sekä WellO2:n asiantuntemus hengitysterveyden ja -hyvinvoinnin alalla. Yritysten tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen luominen.

Yritykset käynnistävät markkinointikampanjan, jossa korostetaan molempien tuotteiden yhteiskäytön etuja optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Monet Polarin brändilähettiläät käyttävät myös WellO2-hengitysharjoituslaitetta optimoidakseen ja tukeakseen harjoittelua, ja hengitysharjoittelun positiivisia vaikutuksia suorituskykyyn, palautumiseen ja uneen voidaan seurata Polarin kellojen avulla. Lisäksi yhteistyö Polarin avoimen AccessLink API:n ja Polar SDK:n ympärillä antaa yhtiöille mahdollisuuden yhdistää omia teknologioitaan ja innovoida aivan uusia ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka antavat käyttäjille entistäkin syvemmän käsityksen terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Yhteistyö auttaa näitä yrityksiä hyödyntämään terveys- ja hyvinvointituotteiden kasvavia markkinoita, joiden odotetaan nousevan 4 biljoonaan dollariin vuoteen 2027 mennessä.