Polar ja pikajuoksija Lotta Kemppinen yhteistyöhön

8.6.2021

Polar on solminut yhteistyösopimuksen pikajuoksija Lotta Kemppisen kanssa. Ajatus yhteistyöstä lähti käytännön tarpeesta, kun Kemppisen aikaisempi urheilukello oli tullut tiensä päähän.

Lotta Kemppisen manageri Kiti Kalymialaris painottaa, että yrityksen ja urheilijan arvot sekä toiminta tulee kohdata, jotta yhteistyöstä lähdetään keskustelemaan. Kumppanuuksia ei haeta vain kumppanuuden vuoksi vaan tulevaisuuden vuoksi.

Myös Polarille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteiden käyttäjinä on kotimaisia huippu-urheilijoita.

Kemppinen käyttää harjoittelunsa tukena Polar Vantage V2 -premium-multisportkelloa sekä Polar H10 -sykevyötä. Sykeseurannan avulla varmistetaan, että treenien teho on halutunlainen ja harjoittelu menee oikeaan suuntaan. Tämän lisäksi unen ja palautumisen seurannalla pidetään huolta riittävästä levosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

23-vuotias Kemppinen on voittanut tänä vuonna EM-hopeaa 60 metrillä (halli) ja pitää hallussaan Suomen ennätystä samalta matkalta. HIFK Friidrottia edustavalla Lotta Kemppisellä on myös 100 metrin Suomen mestaruudet vuosilta 2019 ja 2020.