ProMart pukee Eltelin tuhannet asentajat

29.11.2018

Teollisuuden ja rakentamisen palveluyritys ProMart Oy on saanut merkittävän päänavauksen Ruotsiin. Se vaatettaa yhdessä Skandinavian johtavan työvaatevalmistaja Fristadsin kanssa kaikki ruotsalaisen infraverkkoyhtiön Eltelin asentajat seuraavien kolmen vuoden aikana. Eltelin palveluksessa on Pohjoismaissa, Liettuassa, Puolassa ja Saksassa yhteensä 7600 työntekijää.

Kolmivuotinen sopimus kerryttää ProMartin liikevaihtoa 4-6 miljoonalla eurolla. Yrityksen viime tilikauden liikevaihto oli 17,5 miljoonaa euroa.

Uuden kolmikantasopimuksen mukaan Fristads valmistaa Eltelin uudet työvaatteet ja ProMart huolehtii työvaatteiden toimittamisesta kaikkiin Eltelin toimipisteisiin Pohjoismaissa, Liettuassa, Puolassa ja Saksassa vuosien 2019-2021 aikana. Tehty sopimus on myös Fristadsille merkittävä osa Skandinavian kasvua.

Tarjouskilpailussa oli ProMartin lisäksi mukana useita teknisen alan yrityksiä Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta.

- Sähkö- ja teleasentajien työvaatteiden laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Niiden tulee kestää, olla mukava käyttää ja lisäksi niissä pitää olla hyvä palosuojaus, kertoo Eltelin hankintapäällikkö Jussi Pohjola.

Fristadsin työvaatteet suorituivat Pohjolan mukaan asentajien käyttötestissä hyvin arvosanoin.

ProMartilla on jo muutaman vuoden ollut Eltelin Suomen yksikön kanssa tarvikepalvelusopimus. Nyt palvelu laajenee työvaatteiden osalta koko Eltel konserniin pohjoismaissa, Liettuassa, Puolassa ja Saksassa.