Rovaniemellä laajentava Valve tarjoaa nyt etätöitä

18.1.2021

Rovaniemellä toiminut Focus Flow on vuodesta 2019 ollut osa Valvetta. Nyt yrityksen toimintaa uudistetaan ja tavoitteena on tuplata tiimin vahvuus vuonna 2021.

- Tavoitteenamme on työllistää Rovaniemellä vuoden 2021 aikana kymmenen uutta koodaria tai muuta soveltuvaa asiantuntijaa, kertoo Rovaniemen toimipisteen uutena johtajana aloittanut Jari Kunnari

Valveessa uskotaan, että pohjoisen puhdas luonto ainutlaatuisine harrastusmahdollisuuksineen ja reilun 60 000 asukkaan yliopistokaupungin tarjoamat koulutusmahdollisuudet kiinnostavat myös perheellisiä.

- Ohjelmistoalan työtä voi tehdä missä vain. Koodia voi kirjoittaa yhtä hyvin Rovaniemellä kuin Helsingissä. Kannustammekin miettimään ennakkoluulottomasti eri vaihtoehtoja, Kunnari sanoo. 

Yritys hakee innostuneita, kehityshakuisia tekijöitä, jotka pääsevät Valveessa oppimaan ja kehittymään kokeneempien rinnalla alan monipuoliseksi ammattilaiseksi – riittää että on perusasiat hallussa. 

Valveen Rovaniemen yksikön toiminnan painopiste on WordPress-pohjaisten digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Asiakaskunta on monipuolinen edustaen yrityksiä ja organisaatioita Helsingistä Ivaloon.