S-ryhmä kiihdyttää - palkkaa yli 100 uutta digiosaajaa

S-ryhmä kiihdyttää - palkkaa yli 100 uutta digiosaajaa

9.10.2023

S-ryhmässä kehitetään Suomen suosituimpia digipalveluja: esimerkiksi S-mobiililla on yli 2 miljoonaa käyttäjää, ABC-mobiililla yli puoli miljoonaa käyttäjää ja S-kaupat.fi on ruoan verkkokaupan markkinajohtaja.

- Palvelumme ovat maailmankin mittaluokassa edistyksellisiä ja asiakasomistajamme ovat niihin varsin tyytyväisiä jo nyt. Haluamme kuitenkin kehittää palvelujamme edelleen ja rekrytoinneilla varmistamme, että meillä on tulevina vuosinakin digialan parhaat osaajat ja nopea kehitystahti, SOK:n muutosjohtaja Sebastian Nyström kertoo.

Digiosaajien rekrytoinnit alkavat heti ja uudet osaajat palkataan Suomen Osuuskauppojen Keskuskuntaan eli SOK:lle, jonka pääkonttori Ässäkeskus on Helsingin Vallilassa.

SOK:lla työskentelee satoja digiosaajia noin 50 tiimissä ja edustettuina on noin 20 eri kansallisuutta. Työkieli on pääsääntöisesti englanti. Osaajat työskentelevät kaikissa kaupparyhmän liiketoiminnoissa: vähittäiskaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa ja pankkimaailmassa.

Rekrytoinnilla haetaan osaajia erityisesti teknisiin kehitysrooleihin, mutta ovet ovat avoinna myös design-osaajille, digitaalisen liiketoiminnan kehittäjille sekä ketterien menetelmien taitajille. Haun kautta etsitään myös uusia esihenkilöitä ja tiiminvetäjiä.

Digialan osaajille kaupparyhmä tarjoaa mahdollisuuksia hyödyntää ja kehittää osaamistaan, joustavan työympäristön, monipuoliset henkilöstöedut, vakaan ja vastuullisen työnantajan sekä mahdollisuuden vaikuttaa Suomen suurimpien verkkopalvelujen kautta miljoonien ihmisten arkeen.

S-ryhmä rekrytoi yli sata uutta digiosaajaa.