Sähköpotkulaudoilla tehty lähes 5,5 miljoonaa matkaa

22.11.2022

Sähköpotkulautayhtiö Voin laudoilla on tehty tänä vuonna jo yhtä monta matkaa kuin Suomessa on asukkaita. Väkilukuun suhteutettuna eniten Voin sähköpotkulaudat ovat käytössä Turussa, jossa yhtiöllä oli lähes miljoona ajoa. Eniten ajoja kertyy edelleen Helsingissä. Yhtiön uusista avauksista erityisesti Jyväskylä ja Oulu olivat yhtiölle positiivisia yllätyksiä.

Suomalaiset ovat ottaneet sähköpotkulaudat omikseen, ja matkojen kysyntä on säilynyt vakaana tänäkin vuonna. Aivan samanlaisiin lukuihin ei Voi tänä vuonna kuitenkaan yltänyt Suomessa kuin viime vuonna.

- Olemme huomanneet, että kaupungin infrastruktuuri vaikuttaa sähköpotkulautojen käyttöön. Esimerkiksi Turku, Oulu ja Jyväskylä ovat kaupunkeja, joissa sähköpotkulautojen käyttö on varsin sujuvaa laajan pyörätieverkoston ansiosta, Voi Technologyn operatiivinen johtaja Max Thelen sanoo.

Olemme huomanneet, että kaupungin infrastruktuuri vaikuttaa sähköpotkulautojen käyttöön. Esimerkiksi Turku, Oulu ja Jyväskylä ovat kaupunkeja, joissa sähköpotkulautojen käyttö on varsin sujuvaa laajan pyörätieverkoston ansiosta, Max Thelen sanoo.