Saipu Oy nostanut omistusosuuden Suomen Talotekniikka Oy:stä 100 prosenttiin.

10.1.2023

Saipu Oy on nostanut omistusosuuden Suomen Talotekniikka Oy:stä 100 prosenttiin vauhdittaakseen yhtiöiden toimintojen yhdistämistä. Jatkossa Saipu Oy:n ja STT-konsernin liiketoimintaa johdetaan yhtenä yrityksenä. STT:n tytäryritykset jatkavat toistaiseksi omina juridisina yhtiöinään.

Suomen Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Reima Alanko on jättänyt tehtävänsä ja yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Saipu Oy:n toimitusjohtaja Kari Varkki

Saipu-STT -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Saipu-STT suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konserni työllistää 500 talotekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Mäntsälässä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.