Schneider Electric Suomen johtajat kasvattavat vastuualueitaan Pohjoismaissa ja Baltiassa

26.10.2021

Schneider Electricin Suomen sähkönjakelu- ja sähköasennuskalusteiden liiketoimintajohtaja Kim Långströmon nimitetty yhtiön Power Products -yksikön liiketoimintajohtajaksi 1.10.2021 alkaen vastuualueenaan Pohjoismaat ja Baltia.

Uudessa roolissaan Långström vastaa Schneiderin sähkönjakeluliiketoiminnasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yksikön toiminta on Långströmille tuttua, sillä Power Products -liiketoimintayksikön kehittäminen Nordic-tasolla on ollut hänen vastuullaan jo syksystä 2019 lähtien. 

Jo aiemmin Schneiderin Suomen työntekijöiden rooleja on kasvatettu, kun liiketoimintajohtaja Tuomas Qvickkesäkuun alussa nimitettiin koko Pohjoismaiden ja Baltian alueen liiketoimintajohtajaksi ja jo aiemmin Suomen maayhtiön markkinoinnista vastannut Sirpa Ikola siirtyi saman alueen markkinointijohtajaksi.

Långströmin seuraajaksi on nimitetty Schneider Electricin keskijänniteratkaisujen myyntijohtaja ja maayhtiön johtoryhmän jäsen Mikko Keto. Keto on aloittanut Suomen sähkönjakelu- ja sähköasennuskalusteiden liiketoimintojen varatoimitusjohtajana 1.10.2021 alkaen.