Suomalaiset piilotalentit esiin

5.5.2023

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö, suomalaisen M-Brainin pääomistaja Monterro saapuu Nordic Software Tour -kiertueellaan myös Suomeen. Yhtiö haluaa löytää lisää kunnianhimoisia suomalaisia B2B-ohjelmistoyhtiöitä. Pysähdyspaikat Suomessa ovat Oulu, Jyväskylä, Tampere ja Helsinki. Kiertue koostuu kokonaisuudessaan 32 kaupungista ympäri Pohjoismaita.

Kiertueen tavoitteena on löytää kunnianhimoisia suomalaisia B2B-ohjelmistoalan yhtiöitä ja tavata piilotalentteja – perustajia ja päättäjiä – myös pääkaupunkien ulkopuolelta. Monterro toivoo löytävänsä uusia sijoitusmahdollisuuksia roadtrip-tyyppisen tapahtumansa aikana. Yhtiö auttaa B2B-ohjelmistoyrityksiä kasvamaan sekä pääoman että asiantuntemuksen avulla. Se on myös suomalaisen M-Brainin pääomistaja.

Nordic Software Tour -kiertueen Suomen päivämäärät ovat:

  • 8.5. Oulu
  • 9.5. Jyväskylä
  • 9.5. Tampere
  • 10.5. Helsinki

18.4.–16.5.2023 välisenä aikana toteutettava kiertue pitää sisällään yhteensä 32 kaupunkia Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa – mukana ovat Suomen kaupunkien lisäksi muun muassa Malmö, Kööpenhamina, Oslo, Bergen, Uppsala ja Tukholma. Kiertue tuo tullessaan erilaisia sparraussessioita, oppimishetkiä sekä verkostoitumismahdollisuuksia. Aiheina kiertueella ovat muun muassa olemassa olevan asiakaskunnan kautta kasvaminen sekä hinnoittelun hallinta. Monterro myös esittelee menestyneiden yhtiöiden KPI-mittareita.

Kiertueen pysähdyspaikat Suomessa ovat Oulu, Jyväskylä, Tampere ja Helsinki. (Kuva: Maria Cruseman)