Suomen mestarit liikkuvat skuuteilla

2.11.2021

Sunnuntaina jalkapallon SM:n voittanut HJK ja suomalainen, mikroliikkuvuuden palveluksi konseptoinut Augment ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä Helsingin jalkapalloklubin edustusjoukkue ottaa käyttöönsä Augmentin henkilökohtaiset sähköskuutit ja joukkue tähtipelaajineen näkyy Augementin kotimaisessa ja kansainvälisessä markkinointiviestinnässä. Sähköskuuteilla helpotetaan pelaajien turvallista ja ketterää liikkumista kodin, työpaikan ja harrastusten välillä.

Kotimaisen Augmentin juuret ovat huippu-urheilussa ja yhtiö on tullut tunnetuksi käsityönä valmistetuista, maailman parhaisiin kuuluvista mäkihyppy- ja alppilajien suksista sekä hiilikuiturunkoisista kilpapolkupyöristä. Vuonna 2020 esitelty Augment.eco tarjoaa asiakkailleen mikroliikkuvuuden palveluna, joka on Suomen lisäksi toiminnassa jo Ruotsissa, Tanskassa, Itävallassa, Ranskassa ja Italiassa. Augment.eco mahdollistaa huolettoman ja laadukkaan henkilökohtaisen sähköpotkulaudan käytön markkinoiden ensimmäisellä huoltopalvelumallilla.

- Yhteistyö HJK:n kanssa on meille paitsi kunnia, se sopii hyvin rooliimme huippu-urheilun mestarintekijänä. Augment on tuttu näky lumilajien maailmancup- ja olympiapodiumeilla maailman parhaiden laskijoiden ja mäkihyppääjien luottomerkkinä. Klubin pelaajien avulla uusi sähkölautapalvelumme tulee tutuksi myös arjen logistiikan helpottajana, sanoo Augmentin palvelumallin kehittänyt Panu Lehti.

Suomalaisen Augmentin juuret ovat huippu-urheilussa. Suomalainen Jukka Peltola ja itävaltalaiset Franz Angerer sekä Michael ja Albert Kogler perustivat Croc Ski GmbH -suksitehtaan Itävaltaan suomalaisen CSH Group Oy:n tytäryhtiöksi vuonna 2015. Yhtiö ja sen tuotemerkki vaihdettiin Augment Ski GmbH:ksi ja suksitehtaan sisaryhtiö Augment Bike Oy aloitti samana vuonna hiilikuiturunkoisten kilpapolkupyörien kokoonpanon Seinäjoella. Augment valmistaa Itävallassa edelleen käsityönä maailman parhaimmistoon kuuluvat mäkihyppy- ja alppilajien sukset.

- On hienoa, että meidän toiveemme skuuttikumppanuudesta toteutui suomalaisen Augmentin kanssa. Ketterä sähköskuutti helpottaa liikkumistamme Stadissa ja on muutenkin hauska peli, kertoo HJK:n keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström.