Suomen Yhteisverkko Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

27.3.2023

DNA:n ja Telian yhteisesti omistaman Suomen Yhteisverkko Oy:n toimitusjohtaja Antti Jokinen jättää tehtävänsä yhtiön palveluksessa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 24.3.2023 alkaen Sami Siiki, joka on aiemmin työskennellyt Telian verkoista vastaavana johtajana ja Suomen Yhteisverkko Oy:n hallituksen varapuheenjohtajana.

Väistyvä toimitusjohtaja Antti Jokinen on toiminut Suomen Yhteisverkon johdossa yhtiön perustamisesta lähtien. DNA ja Telia perustivat Yhteisverkon vuonna 2014 rakentamaan ja operoimaan omistajilleen matkapuhelinverkkoa Itä- ja Pohjois-Suomessa. Verkon 4G-rakentaminen alkoi vuonna 2015. Vuonna 2021 Yhteisverkon toiminta laajeni lounaaseen Raahe–Loviisa-linjalle, minkä jälkeen Yhteisverkon toiminta-alue on kattanut noin 62,5 prosenttia Suomen maantieteellisestä pinta-alasta.

Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittava Sami Siiki on hänkin ollut mukana Yhteisverkon toiminnassa hallitustyön kautta yhtiön perustamisesta lähtien. Siiki on toiminut aiemmin useita vuosia myös yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Toimiessaan Telian verkoista vastaavana johtajana hän on päässyt seuraamaan Yhteisverkon rakentamista myös päivittäisessä työssään.

Suomen Yhteisverkon 5G-rakentaminen jatkuu suunnitelmien mukaisesti. Tällä hetkellä 5G-verkon rakennustöitä tehdään laajasti Itä- ja Kaakkois-Suomen alueilla. Lisätietoja rakentamisesta: https://yhteisverkko.fi/ajankohtaista/

Suomen Yhteisverkon toimitusjohtajana aloittanut Sami Siiki.