Teknologia kiinnostaa – jo satoja ilmoittautuneita RoboAI-viikolle

6.11.2020

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskus RoboAI:n luotsaama teknologiatapahtuma RoboAI-viikko on marraskuun piristysruiske. Ensimmäinen RoboAI-viikko järjestetään verkossa 9.-13.11.2020.

Koodaaja Linda Liukas

RoboAI-viikko esittelee satakuntalaista TKI-osaamista mahtavalla kattauksella. Kokonainen viikko on täynnä tapahtumia: huippuesiintyjiä, seminaareja, messuja ja konferensseja. Keynote-esiintyjinä nähdään mm. Hello Ruby -lastenkirjoistaan tuttu, suomalainen koodaaja Linda Liukas, Suomen mitatuin mies Pekko Vehviläinen, palkittu tietoturvatutkija ja valkohattuhakkeri Iiro Uusitalo sekä teknologia-alan edistäjä Taneli Tikka.

Tapahtuma esittelee eri teknologioita ja niiden tuomia etuja eri aloilla nyt ja tulevaisuudessa, ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin! Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

– Valloittavat ja jopa vallattomat esiintyjät sekä mielenkiintoiset esitykset piristävät kummasti marraskuista arkea! Ohjelma kannattaa ehdottomasti kahlata läpi ja etsiä omat kohokohdat, kehottaa RoboAI:n tutkimusjohtaja Petteri Pulkkinen.

Ilmoittautuminen on pakollista, sillä vain ilmoittautumalla saa linkin haluamaansa verkkotapahtumaan: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10811/lomake.html

Koko viikon ohjelma.

Lisätietoja: https://www.roboai.fi/roboai-viikko/