Virta sai ison tilauksen Saksasta

Virta sai ison tilauksen Saksasta

15.4.2024

Saksan suurimpiin hotelliketjuihin kuuluva Plaza-hotelliryhmä alkaa tarjota yhteistyössä suomalaisen Virran kanssa matkailijoilleen sähköajoneuvojen latauspalvelua (EV) kaikissa Plazan yli 50 hotellissa Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Julkinen latausinfrastruktuuri tulee käyttöön vauhdilla laajentuvan Plaza-ryhmän hotelleissa lähikuukausien aikana. Uuden hotellipalvelun avulla hotellivieraat voivat ladata sähköautojaan oleskelunsa aikana, mikä tukee kestävää liikkumista ja tarjoaa lisäarvoa matkustajille.

Sähköautojen lataus Plaza-hotelleissa on tarkoitettu pääasiassa paljon ja työnsä puolesta matkustaville asiakkaille, jotka huippumukavuuden ja -palvelun lisäksi odottavat nykyisin myös latausmahdollisuuksia sähköautoilleen. Samalla Plaza-hotellit panostaa merkittävällä tavalla julkisen latausverkoston laajentamiseen.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Plaza-hotellit sopivat ihanteellisesti sähköautojen latausasemien toimintaan. Virta mahdollistaa yhden luukun ratkaisullaan latausinfrastruktuurin sujuvan ja kustannustehokkaan käyttöönoton.

Yhtenä Euroopan nopeimmin kasvavista sähköautojen latausalustoista Virta pystyy nopeasti toteuttamaan sähköautojen latauksen niissä maissa, joissa Plaza toimii, ja laajentaa palvelun nopeasti myös muille kohdemarkkinoille. Tällä hetkellä Virran latausalustaa käyttävät latauspisteiden omistajat tarjoavat palveluitaan sadoille tuhansille sähköautoilijoille 36:ssa maassa Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa. 

 

Vuonna 2002 perustetun PLAZA Hotelgroupin loi yrittäjäpariskunta Yonca ja Ihsan Yalaz. Yritys on erikoistunut kaupunki- ja liikehotellien toimintaan. Nykyään se on yksi viidestä suurimmasta perheomisteisesta hotelliryhmästä Saksassa, ja sillä on kolmen ja neljän tähden businesshotelleja yli 50 paikkakunnalla Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa.