Virtuaalipuisto Rediin

2.10.2018

Virtuaalipuisto Pikseli Arcaden kolmas toimipiste avataan kauppakeskus Rediin. Pikseli Arcaden virtuaalipuistot ovat ainoita laatuaan Pohjoismaissa. 

Helsingin Kalasataman Rediin tulee Pikseli Arcaden kolmas virtuaalipuisto. Aiemmin yritys on perustanut virtuaalipuistot Vantaan Viihdekeskus Flamingoon ja espoon Isoon Omenaan.

Redissä avattava toimipiste on pinta-alaltaan noin 500 neliömetriä, ja pelitiloja on yhteensä 15. Lisäksi toimitiloista löytyy salakapakka, eli 25 asiakaspaikkaa sisältävä yllätyksellinen soppi, jonka ikkunasta näkee meren ja koko Helsingin siluetin.

"Olemme panostaneet siihen, että asiakkaat viihtyvät tiloissamme sekä virtuaalikokemusten aikana että niiden jälkeen. Pelivalikoimamme on laajentunut, ja uusina peleinämme on nyt ainoana Suomessa Apollo 13 -avaruusmatka ja Titanic. Pelien lisäksi meillä on myös sellaisia kokemuksia, joissa voi esimerkiksi katsella maisemia tai kiipeillä Mount Everestillä", sanoo Pikseli Arcaden operatiivinen johtaja Mirka Löfman.

Kokemukset Vantaan- ja Espoon-toimipisteistä ovat osoittaneet, että Pikseli Arcaden palvelu koetaan kiinnostavaksi monessa eri ikäryhmässä.

"Laajan VR-sisältövalikoiman ansiosta voimme tarjota mielenkiintoisia elämyksiä erilaisille asiakkaille, aina alakoululaisista eläkeläisiin. Lasten synttäriryhmät pelaavat enemmän vauhdikkaita ryhmäpelejä, kun taas eläkeläisryhmille tarjontaa on luontokokemuksista minioopperaan."

Pikseli Arcade oli yksi Nordic XR Startupsin ensimmäisen kauden kuudesta yrityksestä. Nordic XR Startups on Helsingissä toimiva kansainvälinen yrityskiihdyttämö, jonka ohjauksessa on virtuaalitodellisuuden (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) innovaatioita kehittäviä kasvuyrityksiä. Kiihdyttämön toinen ohjelmakierros käynnistyi tämän vuoden toukokuussa. Ohjelmaan osallistuville Nordic XR Startups tarjoaa paitsi alkupääoman liiketoiminnan kehittämiseen, myös näköalapaikan VR/AR-toimialan tapahtumiin ja tulevaisuuden trendeihin.